خانه / کتابخانه و کتابدار 2.0 / آموزش و مهارتهای 2.0 / نکاتی برای استفاده ی قدرتمند از گوگل

نکاتی برای استفاده ی قدرتمند از گوگل

  1. دانش کامل نسبت به گوگل وب، گوگل داک و درایو، گوگل بوک، گوگل ایمیج، گوگل سی اس ای ، گوگل اسکولار
  2. خلاقیت در انتخاب کی ورد ها، انتخاب کوتیشن، انتخاب ابزارهای ادونس گوگل وب
  3. کی وردهای ظاهرا” نامرتبط ولی در واقع جواب ها آنچه که ما میخواهیم می شود. (مثلا برای سرچ «بلیط پروازهای چارتر» می توان از « پشتیبانی فنی سپهر» استفاده کرد.)
  4. استفاده از فیلتر زمان در نتایج بسیار کاربردی است.
  5. از محدود کردن در زبان های مختلف در بخش ادونس غافل نباشید.
  6. وب پنهان وب پنهان وب پنهان بدانید چقدر باید از گوگل انتظار داشته باشید . مخصوصا” در بخش فعالیت های پژوهشی مثلا ” کار پایان نامه ای
  7. نتایج باید متناسب با مسئله باشد.  (مثلا” باید گاهی فقط یک نتیجه در گوگل ظاهر شود تا نتیجه صحیح باشد ، گاهی ده تا و گاهی هم هزارتا ) – بسیار بسیار باید نسبت به تعداد نتایج توجه داشته باشید.
  8. وب های زرد را بشناسید ، در ذخیره ی زمان و عدم کلیک روی آنها موثر است.
  9. از گوگل به عنوان منبع آموزشی مادام العمر در دست یابی به منابع آموزشی خود استفاده کنید.
  10. هکرها از گوگل برای نفوذهای امنیتی و شناخت باگ ها و… استفاده میکنندف پس قدرت گوگل را دست کم نگیرید.
  11. گزینه ی cashed در جلوی نتایج گوگل را دست کم نگیرید.
  12. سرنخ های وب پنهان را از ‌گوگل جستجو کنید.
  13. اگر قرار باشد گوگل را در یک کارگاه عملی آموزش بدهم شاید۴۰-۵۰ ساعت وقت لازم باشد. این یعنی فکر نکنید که گوگل همین یک باکس سادست و انتهایش گوگل ادونس دانستن است، نه.
    شما باید خودآموز هم که شده گوگل شناسیتان قوی باشد تا علی الحساب بتوانید ۱۵ درصد از منابع وب را جستجو نمایید.
  14. آخرین نکته اینکه خلاقانه از گوگل سوال کنید بی شک جواب میگیرید!

نویسنده: حسین حیدری

Share

درباره ی حسین حیدری

رهبر و مدیر شرکت یابش (فعال در زمینه ی داده، اطلاعات، کتابخانه ها و علم سنجی) هستم، در زمینه های راه اندازی کسب و کار، استارت آپ ها و سوادهای نوظهور در حدی تجربه دارم و یک مربی در همین زمینه ها محسوب می شوم. سعی کردم که یک انرژی دهنده و الهام بخش برای دیگران باشم و نیز یک انسان.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *